Portalen Interaktiv

Garage med övervåning

Gör en garageinvestering utöver det vanliga. Kombinera ett flerbilsgarage med en övervåning som du kan inreda precis som du vill. Ett gästrum, drömboendet för tonåringarna eller ett kontor ovanpå garaget. Möjligheterna är många. 

Läs mer

Garage med övervåning Garage med övervåning

Fler produktnyheter


Vintage Living Vintage Living

Vintage Living

Personliga hus med levande atmosfär. Härliga vinklar och vrår. Stilen skapas av fasader med blandad panel, branta tak och takkupor. Pärlspont, profilerade lister och vackra pardörrar.

Vintage Living Vintage Living
Muskö M121 Muskö M121

Muskö M121

Rumsfördelningen är klar och öppen. Man kommer in mitt i huset i en rymlig tambur. Huset har en köksö i köket och en öppen spis i vardagsrummet, där det även är högt till tak.

Muskö M121 Muskö M121
Villa Blidö - Villa Blidö -

Villa Blidö -

Villa Varm lanserar en ny husskiss – Villa Blidö. Skissen är framtagen tillsammans med våra kunder. Huset kommer att byggas på en ö i Stockholmsskärgård, Blidö.  De sammanbyggda husdelarna ger huset en speciell karaktär och en skyddad sida mot havet.

Villa Blidö - Villa Blidö -
Nordics- ny husserie Nordics- ny husserie

Nordics- ny husserie

Mockfjärdshus NORDICS är en husserie som i första hand riktas mot konsument och bostadsexploatörer, men även lämpar sig för annat byggande.

Nordics- ny husserie Nordics- ny husserie
Tranemo från Jabo Tranemo från Jabo

Tranemo från Jabo

Jabo, Sveriges största leverantör av svensktillverkade friggebodar, förråd, lekstugor och förrådsdörrar, har flera spännande nyheter i sortimentet inför våren 2014. Förutom timrade friggeboden Vegby på 15 m2, med altan och nya fönster som tillval, har populära Tranemo utvecklats.

Tranemo från Jabo Tranemo från Jabo
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap