Villaportalen
Portalen Interaktiv

Garage med övervåning

Gör en garageinvestering utöver det vanliga. Kombinera ett flerbilsgarage med en övervåning som du kan inreda precis som du vill. Ett gästrum, drömboendet för tonåringarna eller ett kontor ovanpå garaget. Möjligheterna är många. 

Läs mer

Garage med övervåning Garage med övervåning

Fler produktnyheter


Malsbo Malsbo

Malsbo

Perfekt för dig  som vill komplettera din nuvarande redskapsbod upp till 15 kvm utan bygglov. Finns även i  andra storlekar. Malsbo 5 kvm förråd, redskapsbod.

Malsbo Malsbo
2 glasat 2 glasat

2 glasat

Oändliga möjligheter och variationer för odling, inredning och vinterförvaring av prunkande blommande växter och träd som palm, oliv och citrus. Använd det samtidigt som sällskapsrum för familj och vänner från tidig morgon till sen kväll. 

2 glasat 2 glasat
Nordics- ny husserie Nordics- ny husserie

Nordics- ny husserie

Mockfjärdshus NORDICS är en husserie som i första hand riktas mot konsument och bostadsexploatörer, men även lämpar sig för annat byggande.

Nordics- ny husserie Nordics- ny husserie
Villa Blidö - Villa Blidö -

Villa Blidö -

Villa Varm lanserar en ny husskiss – Villa Blidö. Skissen är framtagen tillsammans med våra kunder. Huset kommer att byggas på en ö i Stockholmsskärgård, Blidö.  De sammanbyggda husdelarna ger huset en speciell karaktär och en skyddad sida mot havet.

Villa Blidö - Villa Blidö -
Uterum med känsla av design Uterum med känsla av design

Uterum med känsla av design

Med sitt moderna utseende och unika plattakskonstruktion är SDL Atrium Carré ett uterumstak som faller de allra flesta i smaken. Med skjut-vridsystemet SL 25  i helglas skapas en oas med fri utsikt över trädgården

Uterum med känsla av design Uterum med känsla av design
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap