´
Portalen Interaktiv

Garage med övervåning

Garage med övervåning Garage med övervåning

Fler produktnyheter


Måla hela huset med falu rödfärg Måla hela huset med falu rödfärg

Måla hela huset med falu rödfärg

Falu Rödfärg Knut&Foder är en vattenburen dispersionsfärg baserad på linolja. Färgen ger en vackert matt yta och är främst avsedd att användas på knutar, foder och vindskivor men passar även till andra hussnickerier. 

Måla hela huset med falu rödfärg 
Vägganslutet Växthus Vägganslutet Växthus

Vägganslutet Växthus

  Få nära tillgång till tomaterna, kryddväxterna och myssoffan för morgonkaffet. Enkel installation av vatten och el, det finns ju oftast redan. Växthuset kan utrustas med enkelglas för att förlänga vår och höst eller uppgraderas till orangeri med dubbelglas för användning året runt. Pris p&arin

Vägganslutet Växthus 
Attefall Funkis 24 Attefall Funkis 24

Attefall Funkis 24

Attefall Funkis 24 är en 2 rums stuga med ett stort 12m2 allrum/kök och ett 12 m2 sovrum . Den som vill kan själv stoppa in en mellanvägg i sovrummet och dela till 2 rum eller göra det till en toalett/dusch/bastu.

Attefall Funkis 24 
Bergsholmen Bergsholmen

Bergsholmen

Modellen kommer att finnas i tre storlekar där detta är det största med en Byggyta på 198 m2 vilket ger en bostadsyta på hela 366 m2 totalt.

Bergsholmen 
Parhus Strycksele Parhus Strycksele

Parhus Strycksele

Parhus är ett ekonomiskt fördelaktigt sätt att skapa sitt drömhus, vare sig det gäller fjällstugan eller det kustnära drömboendet. Dela glädjen och kostnaderna av ett nytt fritidshus med kompisen alternativt del-finansiera ditt nya hus genom att hyra ut den ena lägenheten. Modellen ger med sin planlösning  och g

Parhus Strycksele 


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap