´
Portalen Interaktiv

Sorselestuga 15m2

Sorselestuga 15m2 Sorselestuga 15m2

Fler produktnyheter


Garage - Carport Garage - Carport

Garage - Carport

Grundmått: 620 x 600 cm är komplett och färdigbyggt i så hög grad det går, för en snabb och enkel montering. Crawfordport, komplett tak med plåt, hängrännor och stuprör ingår önskas Fönster/Gångdörr så är det färdigmonterat i väggarna. Och det viktigaste,&nbs

Garage - Carport 
Kungsörnen Kungsörnen

Kungsörnen

Kungsörnen är vår nya husmodell med vacker sekelskifteskänsla. Huset har tidstypiska verandor, takkupor, charmiga vinklar och vrår. Planlösningen visar tydlig rumsindelning, ett trevligt bibliotek och lyxiga klädkammare.

Kungsörnen 
Klövsjö Klövsjö

Klövsjö

Vi har utökat vårt utbud av husmodeller med en renodlad vinkelserie, Klövsjö. Klövsjö blev snabbt efterfrågad och byggs och planeras på flera platser i Sverige. Andra hus i vinkel är Frösö, Alsen i vinkel (Alsen 118) och Fannby.

Klövsjö 
Eskö Loft 140 Eskö Loft 140

Eskö Loft 140

är en ny modell som tagits fram tillsammans med arkitekt Johan Skoog. Ett kusthus som är anpassat för skärgårdsmiljön med extra isolering och 3-glas fönster som skyddar mot väder och vind.

Eskö Loft 140 
Move#205 Move#205

Move#205

Innanför ytterdörren flödar ljuset ner från takfönstret genom öppningen i bjälklaget.  Entrén är rymlig med gott om plats för förvaring. Ett steg längre in välkomnar köket som övergår i matplats och vardagrum. En lite högre halvvägg skärmar av diskberget i köke

Move#205 


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap